Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

 

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

Ostatnio dodane przepisy

Mięso pokroić w średnią kostkę, dodać pieprz, wyprażoną na patelni sól, saletrę, cukier i (...)
 

poziom trudności: średni

Wieprzowinęi wołowinę zemleć w maszynce do mięsa z sitkiem o oczkach 8 mm.

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Z rozkruszonych drożdży, cukru oraz podgrzanego mleka zrobić rozczyn...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Przesiać mąkę pszenną, dodać do drożdży rozpuszczonych w letniej wodzie...

 

 
Mąki przesiać. Drożdże, trochę ciepłej wody i słód wymieszać i pozosta­wić na 10 minut, (...)
 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Mąkę wymieszać z otrębami, zrobić zagłębienie, wlać mleko wymieszane z wodą...

 

poziom trudności: bardzo łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Wszystkie rodzaje mąki wymieszać z pokruszonymi drożdżami...

 

poziom trudności: średni
czas wykonania: powyżej 3 godzin

Sporządzić zakwas mieszając 1 kg mąki żytniej z niewielką ilością letniej wody i szczyptą soli...

 

poziom trudności: średni

Przygotowanie zaczynu: drożdże rozetrzeć z cukrem, rozmieszać z letnią wodą i odstawić...

 
Przygotowanie zaczynu: drożdże utrzeć z miodem i wodą, odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Przygotowanie (...)
 

Chleb Żytni Razowy - Przepis na Chleb Razowy na Zakwasie.

Chleb ten piecze się na kwasie przygotowanym w następujący sposób:...

 
Chleb żytni jest pokarmem codziennym naszego ludu, ponieważ często żyto w naszym kraju powszechnie (...)
 
wieprzowina kl.     I    -    20'%wieprzowina kl.    II    -    20%wieprzowina kl. III    -    10%wołowina kl. (...)
 

Polędwica wędzona jest to wędzonka w osłonce, surowa, wę­dzona, otrzymana z peklowanej polędwicy wieprzowej...