Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

 

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

Ostatnio dodane przepisy

poziom trudności: bardzo łatwy
czas wykonania: do 30 minut

Na bambusowej macie układamy płat nori szerszym bokiem do siebie...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: do 30 minut

Zwilżamy dłonie. Bierzemy porcje ugotowanego ryżu wielkości małego jajka ( przygotowanie ryżu w przepisie " Ryż do sushi")...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: do 30 minut

Do zagotowanej wody dodać miso i dashi, chwile pogotować. Dodajemy sake. Do misek wkładamy karczek...

 

poziom trudności: średni
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Jaja bardzo delikatnie rozbełtać, wymieszać z sosem sojowym i wystudzonym odtłusczonym bulionem...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Kurczaka kroimy w kwadraty 2x2 cm, por na odcinki 2 cm...

 

poziom trudności: łatwy

Szynkę i boczek kroimy w małą kostkę wkładamy do  garnka. Dodajemy peklosól  do mięsa i dokładnie mieszamy...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Filety oczyszczamy z błon i umieszczamy w solance sporządzonej z wody, peklosoli, cukru i czosnku...

 

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Drożdże rozdrobnić, połączyć z cukrem i połową mleka, odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Obie mąki wsypać do miski, zrobić zagłębienie, wlać letnie mleko...

 

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina 30 minut - 2 godziny

Mąkę przesiać. Brązowy cukier, miód, sól i stopione masło zalać 400 ml wrzącej wody...

 

Wędzenie Łososia. Łosoś Wędzony w Domu - zobacz przepis i filmik.

 
Na schabie oczyszczonej ze strzępków mięsa pozostawić 3-5-milimetrową warstewkę tłuszczu. Mieszanką peklującą przygotowaną z: (...)
 

poziom trudności: łatwy

Mięso pokrajać w kawałki o boku ok. 2 cm.  Peklosól wymieszać  z mięsem, ułożyć w naczyniu warstwą o grubości...

 
Mięso pokrajać w drobną kostkę (ok. 3 cm). Dokładnie rozdrobnione przyprawy przesiać przez gęste (...)
 

poziom trudności: średni

Mięso bardzo starannie wyżyłować i pokroić na kawałki ok. 3 cm. Peklosól dokładnie wymieszać z cukrem..