Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

 

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

Ostatnio dodane przepisy

Upiec 2 biszkopty na blaszce 40/60cm i 1 biszkopt na dużej blaszce. Z mniejszych biszkoptw (...)
 

poziom trudności: średni
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Przygotować do gotowania baraninę i wątrobę. Ugotować w całości...

 

poziom trudności: bardzo łatwy
czas wykonania: do 30 minut

Kurki czyścimy, smażymy na łyżce masła przez 10 min, dodajemy sól i pieprz...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Filet skropić sokiem z limonki i oliwą, przyprawić...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

buraka obieramy, ścieramy na tarce...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Kurczaka polewamy olejem, sosem sojowym, sokiem z limonki i miodem...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: do 30 minut

· kiełki myjemy, dokładnie suszymy,

· pomidorki kroimy na pół, paprykę w cienkie paseczki, ser w krążki...

 

poziom trudności: bardzo łatwy
czas wykonania: do 30 minut

Boczek kroimy w cienkie plastry, przyprawiamy, obsmażamy na chrupko, zdejmujemy z patelni...

 

poziom trudności: bardzo łatwy
czas wykonania: do 30 minut

Kurczaka kroimy w kostkę, gruszkę kroimy w półplasterki, seler w półksiężyce...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Na każdym plastrze szynki rozsmarować musztardę, położyć na wierzch plaster sera zwinąć w rulonik...

 

PYSZNA I WYKWINTNA

Przygotowujemy solankę w ilości takiej aby pokryła kaczkę...

 
Mleko wlewamy do garnka (nierdzewka lub emalia). Kwasek rozpuszczamy w ¼ szklanki wody, dolewamy (...)
 

Przepis na domowy ser gouda.

 

Domowy ser edamski

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Wieprzowine mielimy na sitku 8mm. Dodajemy dodatki i dokładnie wyrabiamy mięso do uzyskania kleistości...