Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

tel. 731 636 071

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

PRZEPISY Z LAT SZEŚĆDZIESIĄTYCH

WSZYSTKIE
A|B|C|Ć|D|E|F|G|H|I|J|K|L|Ł|M|N|O|Ó|P|R|S|Ś|T|U|W|Y|Z|Ź|Ż
wieprzowina kl.     I    -    20'%wieprzowina kl.    II    -    20%wieprzowina kl. III    -    10%wołowina kl. (...)
 
Kiełbasa polska wędzona jest to kiełbasa półtrwała, surowa, wędzona i podsuszona, w której skład (...)
 

Polędwica wędzona jest to wędzonka w osłonce, surowa, wę­dzona, otrzymana z peklowanej polędwicy wieprzowej...

 
Salami jest to kiełbasa trwała, surowa, suszona i wędzona, w skład której wchodzi:wieprzowina kl. (...)
 
Salami węgierskie jest to kiełbasa trwała, surowa, suszona i wędzona, w skład której wchodzi:wieprzowina (...)
 
Szynka wołowa gotowana jest to peklowana zrazowa pocho­dząca z mięsa jałowic i wolców kl. (...)
 
Kiełbasa szynkowa wołowa jest to kiełbasa nietrwała, wędzo­na i parzona, w skład której wchodzi:wołowina (...)
 
Jest to kiełbasa półtrwala, wędzona, pieczona, w skład zasad­niczy której wchodzi:wołowina kl.  I  -30°/owieprzowina (...)
 
Mortadela jest to kiełbasa nietrwała, wędzona, parzona o na­stępującym składzie zasadniczym: wieprzowina kl.III - (...)