Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

tel. 731 636 071

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

PRZEKĄSKI i PASZTECIKI

WSZYSTKIE
A|B|C|Ć|D|E|F|G|H|I|J|K|L|Ł|M|N|O|Ó|P|R|S|Ś|T|U|W|Y|Z|Ź|Ż
  Mózg cielęcy oczyszczony, odgotowany, rozetrzeć dobrze wałkiem, wrzucić trochę soli, tartej cebuli, pieprzu, grzybów (...)
 
  Rozwałkować ciasto francuskie na pół palca grubości, wycisnąć dwa razy tyle krążków, ile się (...)
 
Wymoczyć w wodzie 2 mózgi cielęce i wyżyłować, odgotować w wodzie z trochą octu, (...)
 
  l litr żytniej mąki i l litr pszennej zalać 1/2 litrem wrzącej wody i (...)
 
Ciasto francuskie należy wsadzić w tak gorący piec jak drożdżowe, bo jeżeli piec za (...)
 
Najlepiej ułożyć do nich długich bułeczek pszennych lub chleba tak zwanego angielskiego i to (...)
 
Wziąć pszennego, ale nie zupełnie świeżego chleba, bo taki się lepiej kraje, skroić ze (...)
 
  Mięso lub pieczeń pozostałą usiekać drobno z cebulką, dodać parę łyżek utartej bułki, zmieszać (...)
 
Utrzyć 20 deka sera chester z 15 deka świeżego masła. Pokrajać w cienkie plasterki bułki, (...)