Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

tel. 731 636 071

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

KUCHNIA CHIŃSKA

WSZYSTKIE
A|B|C|Ć|D|E|F|G|H|I|J|K|L|Ł|M|N|O|Ó|P|R|S|Ś|T|U|W|Y|Z|Ź|Ż

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Grzyby zalewamy wrzątkiem i zostawiamy na 30 minut. Następnie...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Kurczaka kroimy w kawałki 2x3 cm, papryki w paski a marchewkę...

 

poziom trudności: średni
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Mieloną wieprzowinę podsmażamy na oleju z pokrojoną dymką i...

 

poziom trudności: średni
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Kapustę drobno szatkujemy posypujemy solą i pozostawiamy na 20 minut...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Grzyby zalewamy wrzątkiem i zostawiamy na 30 minut. Następnie odsączamy i kroimy ( z grzybów mun usuwamy ogonki).

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

 

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Wołowinę kroimy w wąskie paski a papryki w słupki. Mięso łączymy z połową sosu sojowego wymieszanego z mąką ziemniaczaną i imbirem..

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 2 godziny - 3 godziny

Cebule i czosnek siekamy i szklimy w garnku. Dodajemy pokrojoną wołowinę (kostka 3x3) i zalewamy zimną wodą tak aby mięso było zanurzone .

 

poziom trudności: średni
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut

Grzyby zalewamy wrzątkiem pozostawiamy na godzinę. Wołowinę  kroimy jak najcieńsze plasterki a następnie w paski - mieszamy z sosem ostrygowym i imbirem.