Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

tel. 0-792  049 853

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

KIEŁBASY PARZONE I WYROBY Z SZYNKOWARA

WSZYSTKIE
A|B|C|Ć|D|E|F|G|H|I|J|K|L|Ł|M|N|O|Ó|P|R|S|Ś|T|U|W|Y|Z|Ź|Ż

poziom trudności: średni
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

ULUBIONA SZYNKA MOJEGO SYNKA (A JEST WYBREDNY)

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Super aromatyczna a jednocześnie prosta do wykonania mielonka uwielbiana przez dzieci.

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: powyżej 3 godzin

Dwa mięśnie szynki wp.po 1kg. wychłodzić w lodówce do temp.+4,+6st.C {najlepsze tzw."kulki"}...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Wieprzowine mielimy na sitku 8mm. Dodajemy dodatki i dokładnie wyrabiamy mięso do uzyskania kleistości...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Wieprzowinę mielimy na sitku 8mm. Dodajemy dodatki i dokładnie wyrabiamy mięso do uzyskania kleistości.

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Z kurczaka wykrawamy filety i kroimy je na centymetrowe plasterki, odkładamy do lodówki...

 

poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina

Bierzemy dwa sznurki po 80cm i kładziemy na krzyż na otwartym szybkowarze...

 

poziom trudności: łatwy

Z karkówki wykrawamy kawałki mięsa bez tłuszczu i mielimy na sitku 8mm. Pozostałości mielimy..

 
Wieprzowine mielimy na sitku 8mm. Dodajemy dodatki i dokładnie wyrabiamy mięso do uzyskania kleistości. (...)