Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

tel. 731 636 071

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

GOLONKI i POZOSTAŁE WYROBY

WSZYSTKIE
A|B|C|Ć|D|E|F|G|H|I|J|K|L|Ł|M|N|O|Ó|P|R|S|Ś|T|U|W|Y|Z|Ź|Ż
Mieso natrzec dobrze peklosola przedewszystkim od strony skorki.Na dno pojemnika ulozyc plastry cebuli o (...)
 
Żeberka oczyścić ze strzępków mięsa i tłuszczu, ułożyć w kamiennym garnku i zalać solanką (...)
 
Przygotować (zasolić) słoninę jak do wędzenia. Po obsuszeniu każdy kawałek posypać ze wszystkich stron (...)
 
Wystudzoną (ochłodzoną) słoninę pokrajać w prostokąty o wymiarach 10 x 20 cm, natrzeć dokładnie (...)
 

Słonina o grubości co najmnie2,5 cm - 2 kg
sól 6 łyżek
pieprz mielony l łyżeczka

 
Z podanych obok składników przygotować solankę zalewową. Golonki, oczysz­czone ze strzępków mięsa i tłuszczu, (...)