Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

tel. 731 636 071

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

PRZEPISY Z LAT SZEŚĆDZIESIĄTYCH

WSZYSTKIE
A|B|C|Ć|D|E|F|G|H|I|J|K|L|Ł|M|N|O|Ó|P|R|S|Ś|T|U|W|Y|Z|Ź|Ż
wieprzowina kl.     I    -    20'%wieprzowina kl.    II    -    20%wieprzowina kl. III    -    10%wołowina kl. (...)
 
Kiełbasa polska wędzona jest to kiełbasa półtrwała, surowa, wędzona i podsuszona, w której skład (...)
 
Kiełbasa szynkowa wołowa jest to kiełbasa nietrwała, wędzo­na i parzona, w skład której wchodzi:wołowina (...)
 
Jest to kiełbasa półtrwala, wędzona, pieczona, w skład zasad­niczy której wchodzi:wołowina kl.  I  -30°/owieprzowina (...)
 
Kabanosy są to kiełbasy półtrwałe, wędzone, pieczone i suszo­ne, w których skład zasadniczy wchodzi:wieprzowina (...)
 
Kiełbasa krakowska pieczona lub parzona sucha jest to kieł­basa trwała, wędzona, pieczona lub parzona (...)
 
Kiełbasa biała surowa jest to kiełbasa ani nie wędzona, aninie parzona, w skład jej (...)
 
Kiełbasa bieszczadzka   jest   to   kiełbasa   nietrwała,  wędzona, parzona, w skład której wchodzi:wołowina kl. I (...)
 
Kiełbasa parówkowa jest to kiełbasa wędzona i parzona, o na­stępującym składzie surowcowym:wieprzowina kl. III   (...)