Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

tel. 731 636 071

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

DODATKI DO ZUP

WSZYSTKIE
A|B|C|Ć|D|E|F|G|H|I|J|K|L|Ł|M|N|O|Ó|P|R|S|Ś|T|U|W|Y|Z|Ź|Ż
  Pozostałe białka od zupy ubić na mocną pianę, którą by można krajać. Wiele białek (...)
 
  Najczęściej używają się do zup grzybowych lub barszczu. Kilkanaście grzybów po ugotowaniu wycisnąć z (...)
 
  Zrobić jak zwykle farsz z gotowanego mięsa, słoninki, bułki, masła, cebulki i jajka. Zagnieść (...)
 
  Kawałek cielęcej pieczeni usiekać drobno, wlać l/2 łyżki klarowanego masła, parę łyżek kwaśnej śmietany, (...)
 
  Obrać mięso z pozostałych ryb lub z mniejszych umyślnie na ten cel ugotowanych. Wybrać (...)
 
  Oczyścić cielęcą wątróbkę z błonki, usiekać drobno, dodać trochę wołowego szpiku, trochę cebuli, zielonej (...)
 
  Wziąć 20 deka łoju, obrać z żyłek, usiekać, umleć w donicy na masę, wsypać (...)