Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

tel. 731 636 071

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

Pieczony łosoś z warzywami

Pieczony łosoś z warzywami
kod: 069011
poziom trudności: łatwy
czas wykonania: 30 minut - 1 godzina
 
• PRZEPIS POLECANY  • NAJNOWSZY 
• DODANY PRZEZ INTERNAUTĘ
SKŁADNIKI

 

1 filet łososia bez skóry (800 g)

1 cukinia

2 pomidory

1 plaster sera radamer

natka pietruszki

sok z limonki

oliwa z oliwek

sól, pieprz, bazylia

OPIS PRZYRZĄDZANIA

· filet skropić sokiem z limonki i oliwą, przyprawić,

· cukinie i pomidory pokroić w plasterki, pokropić oliwą i sokiem z limonki, przyprawić,

· w naczyniu żaroodpornym ułożyć rybę, dookoła warzywa na przemian plastry cukinii i pomidora,

· ser pokroić w paseczki ułożyć na rybie,

· natkę posiekać, posypać nią rybę i warzywa,

· piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni celcjusza przez 30 min

Zobacz co sądzą nasi użytkownicy o tym przepisie