Twój koszyk
Ilość produktów: 0
Łączna kwota: 0,00 zł
Informacja o przesyłkach

 

 

KURIER

PACZKI DO 30 KG

PRZELEW 20 ZŁ

POBRANIE 24 ZŁ

POCZTA POLSKA

OPŁATY ZALEŻNE OD WAGI PODUKTÓW

 

Skontaktuj się z nami

biuro@zdrowodomowo.pl

tel. 731 636 071

Newsletter
W pole poniżej wpisz swój adres
e-mail jeżeli chcesz otrzymywać
od nas najnowsze informacje.
Zapisz się
Reklamy

Halibut pieczony

Halibut pieczony
kod: 069005
poziom trudności: średni
czas wykonania: 1 godzina - 1 godzina 30 minut
 
• PRZEPIS POLECANY 
SKŁADNIKI

Filety z halibuta 600g(150g na porcje)

Sok z ½ cytryny

Oliwa 2 łyżki

Sól, pieprz

 

OPIS PRZYRZĄDZANIA

Rybę myjemy i porcjujemy. Mieszamy sok, oliwę i szczyptę soli. Rybę smarujemy uzyskaną marynatą. Pozostawiamy na godzinę. Układamy pojedynczo kawałki ryby na foli aluminiowej i posypujemy świeżo zmielonym czarnym pieprzem.

Zawijamy w folię( najlepiej zrobić tak zwane namiociki). Rozgrzewamy piekarnik do 180-200 stopni.

Pieczemy rybę 15-20 minut.

Podajemy z ryżem i salsą. Smacznego.

Zobacz co sądzą nasi użytkownicy o tym przepisie
Zobacz nasze produkty

Przyprawia się nim zupy, sosy, sałatki, marynaty do różnych mięs, łącznie z dziczyzną, również kapustę włoską, fasolę, groch, soczewicę, gulasz, jaja, sery, pomidory, ryby, warzywa faszerowane i wiele innych potraw.

cena: 8,49 zł
 

Przyprawia się nim zupy, sosy, sałatki, marynaty do różnych mięs, łącznie z dziczyzną, również kapustę włoską, fasolę, groch, soczewicę, gulasz, jaja, sery, pomidory, ryby, warzywa faszerowane i wiele innych potraw.

cena: 7,99 zł
 

PIEPRZ CZARNY MIELONY

cena promocyjna: 7,00 zł
cena: 8,00 zł
 

PIEPRZ CZARNY MŁOTKOWANY GRYS

cena promocyjna: 8,00 zł
cena: 9,00 zł
 

PIEPRZ CZARNY ZIARNO

cena promocyjna: 7,00 zł
cena: 8,00 zł